Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Відвідали Валківську громаду

12 липня з робочим візитом до Валківської територіальної громади завітали голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з першим заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Зоєю КИСЬ, начальником відділу освіти та охорони здоров’я районної державної адміністрації Вікторією ЛУКАШОВОЮ, депутатом Богодухівської районної ради Юрієм КУЛАЙСТРОЮ. Пріоритетом візиту стали питання освіти та культури громади. Зокрема, специфіка роботи КУ «Валківський інклюзивно-ресурсний центр» та КЗ «Валківський будинок дитячої та юнацької творчості Валківської міської ради».
Заступник Валківського міського голови Ольга БОРЩ та начальник відділу освіти Валківської міської ради Іван ГОРОШКО ознайомили з етапами підготовки закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану.
Крім того, відвідали КЗ «Публічна бібліотека Валківської міської ради» та Молодіжний ХАБ «Розвиток». Слід зауважити, що бібліотеки працюють у звичному режимі і обслуговують користувачів, зокрема й переселенців, яким надається доступ до усіх інформаційних ресурсів та до мережі Інтернет. Сьогодні активувалась і набула актуальності робота бібліотек з внутрішньо переміщеними особами. Для таких людей бібліотечні установи є необхідністю – вони згуртовують та об’єднують їх. Такі люди відвідують бібліотеки, щоб поспілкуватись з бібліотекарями, читачами, вибрати книгу, дізнатись про нове та скористатись послугами хабу.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...