Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

На території Первомайської громади провели тренування з розгортання польового госпіталю

Сьогодні провели тренування з розгортання польового госпіталю.
Цю гуманітарну допомогу доставили в громаду ще 7 травня.
Надали її в рамках Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за підтримки GIZ
Сьогодні біля ФОК «Ангар» активісти разом з представниками міської влади тренувались у практичному використанні партії екстрених товарів.
Нагадаємо, що громада місяць тому отримала намет, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, ковдри, баки для води, генератори, вуличний освітлювач.
Цей матеріальний резерв тергромади планується використовувати в надзвичайних ситуаціях.
Четверо-шестеро людей зможуть за 20 хвилин розгорнути мобільний госпіталь.
Він розрахований на 20 місць.
Ось сьогодні учасники тренування впевнились, що завдяки отриманій допомозі, можна швидко відреагувати на виклики військового часу.
Ще раз висловлюємо вдячність Програмі «U-LEAD з Європою» від GIZ за суттєву вчасну невідкладну підтримку Первомайської громаді в забезпеченні комплексної термінової допомоги у формі найважливіших товарів.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...