Куп'янська міська рада

Головна Довідник

63701 м. Куп’янськ, вул. Леніна,3. Тел., факс: (0-242) 5-39-31. E-mail.

Час вступу до Асоціації: Засновник (2007 рік).

Перший дзвоник у школі-інтернаті м. Куп'янська

Традиційно 1 вересня представники студентського самоврядування Харківського національного медичного університету відвідали школу-інтернат м. Куп'янська. Діти радісно зустріли студентів і запросили на святкування дня знань. Свято першого дзвоника почалося з урочистої лінійки, де діти виступили з концертом. Після цього до мікрофона були запрошені гості. Від імені медичного університету виступила студентка ІІ медичного факультету Ольга Тихонова.

Продзвенів перший дзвінок і діти розійшлися по класах на свій перший цього року, а для первачків і перший у житті урок. Гостей запросили до кабінету директора школи Наталії Борисівни Пушкар, яка розповіла про досягнення й проблеми школярів.

Ми ж були раді відвідати наших давніх друзів. Щиро вітаємо колектив та учнів Куп'янської школи з початком навчального року!

Новини м. Куп’янськ

Субота, 24 листопада 2012 19:14
23 листопада о 10.00 годині біля пам’ятника жертвам голодомору та політичних репресій вже традиційно відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті жертв
Субота, 24 листопада 2012 19:12