Зустріч керівництва Ради Почесних громадян Харківської області з членами Національної спілки письменників України та журналістами

відбулася сьогодні у Харківській обласній раді. Метою зустрічі було обговорення питань щодо створення книги про Почесних громадян Харківської області.

Керівництвом Ради Почесних громадян підтримано пропозицію щодо видання книги про Почесних громадян області до дати 250-річчя утворення Слобідської губернії та 150-річчя створення земств – як форми місцевого самоврядування. Святкування цих подій відбудеться у 2015 році, до якого й планується підготувати книгу.

До авторського колективу увійшли провідні журналісти Харківщини, члени Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...