Участь Почесних громадян Харківської області у складі журі турніру з більярду серед жінок (09.08.2014 року)

Почесні громадяни Харківської області Микола Тітов, ЮрійПоярков, Почесний громадянин міста Харкова Михайло Пилипчук та Почесний громадянин Харківського району Михайло Бондаренко взяли участь у роботі журі Турніру з більярду серед жінок, присвяченому Дню міста Харкова.

У турнірі змагалися жінки – журналісти, домогосподарки, викладачі, модельєри, інструктори зі спорту, та інші.

Перемогу у Турнірі та головний приз Будинку моделей, Харківського кутюр’є Наталії Пуховскої отримала Юлія Чупрова (перекладач іноземної мови).

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад