ЄВЕЛЬ Сергій Михайлович

Народився 18 квітня 1955 року в м. Києві.

Освіта вища. З 1972 по 1977 рік навчався у Харківському інженерно-будівельному інституті за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво», здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Кандидат технічних наук.

Трудову діяльність почав у 1977 році майстром будівельних і монтажних робіт Харківського спеціалізованого управління №127 треста «Харківстальконстукція».

З 1980 по 1982 рік служив у Радянській Армії.

З 1982 по 1984 рік служив в управлінні пожежної охорони УВС Харківського облвиконкому.

З квітня по жовтень 1984 року працював монтажником з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій, майстер будівельних і монтажних робіт Харківського спеціалізованого управління №127 «Харківстальконструкція». Як один із кращих спеціалістів був відкомандирований у Нігерію на будівництво металургійного комбінату.

З 1989 року працював у ХСУ №127 виконробом, головним інженером, начальником управління. З 2003 до 2005 рік обіймав посаду генерального директора АТ «Харківстальконструкція».

З листопада 2005 року по теперішній час – генеральний директор ТОВ «Стальконструкція».

Під його безпосереднім керівництвом здійснювались будівельно-монтажні роботи на багатьох промислових і соціально-значимих об’єктах, серед яких ВАТ «Балцем», Диканівські й Безлюдівські очисні споруди, реконструкція системи теплопостачанням м.Первомайського, пішохідний міст через р.Сіверський Донець у Ізюмі, Північний пасажирський термінал станції «Харків-Пасажирський», дитячі оздоровчі табори та ін. Брав участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території 61 арсеналу Збройних Сил.

Має почесне звання «Заслужений будівельник України» нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава», Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної ради, Грамотою Харківської Єпархії Української Православної Церкви, орденом «Почесний хрест» за результатами Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих» та ін.

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;