Навчальний семінар-практикум для голів місцевих рад

відбувся у Ізюмському районі. У семінарі взяли участь голови рад Балаклійського, Барвінківського, Борівського, Близнюківського, Лозівського, Ізюмського районів, міст Ізюм та Лозова.
Учасники розглянули низку важливих питань, що торкаються роботи органів місцевого самоврядування.

Відкрив роботу семінару президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Чернов Сергій Іванович.

Про новий порядок державної реєстрації речових прав на нерухоме майно поінформував Ус В’ячеслав Едуардович, начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Харківській області.

Питання земельних відносин було обговорено за участі Криницького Богдана Сергійовича, начальник відділу державної землевпорядної експертизи Головного управління Держземагентства у Харківській області.

Про взаємодію органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами в умовах дії нового КПК України розповів Михайлов Олег Володимирович, радник президента Асоціації з правових питань, адвокат.

Немикіна Людмила Петрівна, віце-президент Асоціації поінформувала учасників про участь територіальних громад у програмах, конкурсах, грантах, спрямованих на розвиток місцевого самоврядування.

У складі Асоціації об’єдналися 387 рад різного рівня, що складає 98,4% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 17 об’єднаних територіальних громад