Проаналізувати та допомогти

Сьогодні відбулася робоча онлайн-зустріч в рамках Меморандуму про співпрацю між Асоціацією та ТОВ «ПрайсвотерхаусКуперс Едвайзорі» щодо реалізації проєкту «Проведення соціально-економічного аналізу відібраних громад України» на замовлення Кімонікс Інтернешнл Інк.

Програма передбачає -проведення комплексного аналізу поточної соціально-економічної ситуації, потреб, а також бар'єрів для майбутніх процесів відновлення у Чугуївській міській територіальній громаді та Чкаловській селищній територіальній громаді Харківської області, які економічно та фізично постраждали від війни як внаслідок активних бойових дій, так і внаслідок скорочення транскордонної торгівлі та економічної активності, спричиненої повномасштабним вторгненням.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо  налагодження ефективної комунікації з представниками місцевої влади Громад задля досягнення цілей Дослідження, у тому числі з метою збору інформації про поточну соціально-економічну ситуацію, проблеми та перешкоди відновлення, розвитку бізнесу в громадах і регіоні тощо, а також для залучення місцевого бізнесу до участі у фокус-групах.

Найближчим часом експерти проведуть інтерв’ю та фокус-групи з працівниками місцевих рад та представниками бізнесу для виявлення проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

За результатами таких зустрічей та анкетування будуть підготовлені висновки та рекомендації Донору.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...