В Циркунах вшанували пам’ять загиблих визволителів громади від російських загарбників

Сьогодні президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко разом з  першим віцепрезидентом - виконавчим директором Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микою Тітовим взяли участь у заходах, присвячених річниці деокупації Циркунівської громади від російських загарбників.
Також у заходах взяли участь начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, начальник Головного управління ДСНС у Харківській області Олександр Волобуєв, депутати обласної ради.
На початку урочистої церемонії присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.
Тетяна Єгорова-Луценко привітала присутніх та сказала слова подяки українським воїнам-визволителям Харківщини. «Шановні мешканці Циркунів, дякуємо вам за вашу витримку та терпіння, за вашу незламність. Важливо, що місцеве самоврядування працює й у Циркунівській громаді. Ми розуміємо, що дуже багато іще потрібно зробити задля відновлення та відбудови. Харківська обласна рада та Харківська обласна військова адміністрація будуть докладати всіх зусиль, щоб допомагати кожній громаді у відновленні та відбудові після ворожих дій агресора, а також задля майбутнього мирного розвитку. Ваша громада стала символом української незламності та витримки», – промовила Тетяна Єгорова-Луценко.
Разом із цим, керівниця обласної ради нагородила грамотами Харківської обласної ради мешканців громади за виявлені мужність і патріотизм, активну громадську позицію, дієву підтримку і допомогу громадянам у період окупації російським агресором, активну волонтерську діяльність та з нагоди Дня визволення Циркунівської громади.
У рамках святкування мешканці Циркунів та запрошені гості висадили липову алею перед будівлею сільської ради на знак відродження та визволення громади від російського збройного терору.
Під час урочистостей начальник Циркунівської військової адміністрації Микола Сікаленко вручив Тетяні Єгоровій-Луценко відзнаку селищної ради за всебічну підтримку Циркунівської громади в умовах воєнного стану.
 
 
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...