До 161 річниці академіка архітектури О.М. Бекетова

Сьогодні голова Ради Почесних громадян Харківської області Микола Тітов та його перший заступник, народний художник України Віктор Ковтун взяли участь у засіданні вченої ради Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова.

У вітальних словах вони відзначили великий внесок керівництва та науковців вишу, зокрема, у підготовку рекомендацій до проєктної документації з реконструкції зруйнованих житлових будинків у місті Харкові, відновлення власних учбових корпусів, що зазнали значних ушкоджень внаслідок російської військової агресії та підготовку професійних кадрів з дуже важливих спеціальностей для відновлення зруйнованої інфраструктури територіальних громад Харківщини.

Віктор Ковтун вручив колективу університету власну роботу, на якій художньо відображено руйнівні наслідки російських обстрілів території та приміщень університету та героїчні дії Харківських рятувальників.    

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...