Офіс-майданчик Асоціації

Сьогодні у приміщенні Виконавчої дирекції Асоціації відбулося підписання між Великобурлуцькою, Вільхуватською та Кіндрашівською  місцевими радами, як замовниками,

та бізнес-структурами, як виконавцями, а також Міжнародним Комітетом Червоного Хреста трьохсторонніх угод в рамках  програми фінансової допомоги громадам Куп’янського району на придбання деревини для опалення будинків.

Згідно попереднього відбору виконавців, переможцями стали  ФОП Мілаков С.В., який надаватиме послуги Кіндрашівській та Вільхуватській громадам та ФОП Годованець С.М. - Великобурлуцькій громаді, а отже жителі цих територіальних громад будуть з теплом.

Асоціація і надалі буде підтримувати тісні зв’язки із Міжнародним Комітетом Червоного Хреста для комунікації із місцевими радами області щодо надання ресурсної допомоги територіальним громадам.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...