Звернення Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з нагоди Дня молоді

Молодь – майбутнє України! Війна змінила все у житті кожного з нас. І сьогодні наші молоді люди долучилися до лав захисників держави, щоб боронити її суверенітет та цілісність, або стали частиною волонтерського руху. Так чи інше, але наша молодь кожного дня демонструє свій патріотизм і незламність духу, робить все для того, щоб Україна перемогла у цій жорстокій війні.
Дякуємо за стійкість та мужність.
Перемога обов’язково буде за нами і невдовзі молоді хлопці та дівчата повернуться до навчання, розбудови власної успішної кар’єри, затишного сімейного життя.
Віримо в майбутнє нашої держави!

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...