Звернення Президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко до Дня журналіста

Шановні працівники ЗМІ, сьогодні ваше свято – День журналіста.
Дозвольте сказати вам слова подяки за вашу таку завжди важливу працю, і надважливу – у часи війни. Адже ворог, який здійснив повномасштабне вторгнення в Україну, діє не тільки на полі бою. Рашисти цілеспрямовано освоюють і втілюють різноманітні засоби пропагандистської боротьби, вкидають все нові фейки, намагаються посіяти паніку серед населення. Цим спробам послабити Україну майстерно протистоять наші професіонали-журналісти, представники телебачення та радіо, друкованих ЗМІ, інтернет-видань, фотографи та оператори.
Ще одна важлива функція нашої журналістської спільноти – показувати всьому світові, що відбувається на українській землі: підступні ракетні удари по школах та лікарнях, горе людей, по долях яких катком пройшлась безжальна російська воєнна машина. І головне - героїчну боротьбу наших захисників.
На жаль, є втрати і серед журналістської спільноти: з 24 лютого цього року від рук окупантів загинули понад 20 професійних воїнів інформаційного фронту.
Війна внесла деякі обмеження у нашу взаємодію з медіаспільнотою. Але Асоціація та Харківська обласна рада робить все, щоб працювати максимально прозоро та відкрито, надаючи журналістам всю необхідну їм інформацію.
Бажаю вам, шановні працівники ЗМІ, миру, міцного здоров’я, творчої наснаги та скорішого повернення до сюжетів про відродження Харківщини.
Все буде Україна!
Зі святом!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...