Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області
Phoca Gallery
Фото-архів - Загальні збори 28.08.2011 р. у Харкові Фото-архів » Загальні збори 28.08.2011 р. у Харкові  (32)
Фото-архів - Семінар-практикум в Балаклійськом районі 07.09.11Фото-архів » Семінар-практикум в Балаклійськом районі 07.09.11 (54)
Фото-архів - Семінар у Куп'янську 20.09.2011 р.Фото-архів » Семінар у Куп'янську 20.09.2011 р. (26)
Фото-архів - Турнір з більярду серед депутатів місцевих рад 2011 рокуФото-архів » Турнір з більярду серед депутатів місцевих рад 2011 року (114)
Фото-архів - Відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу «Фортуна» у Куп’янському районіФото-архів » Відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу «Фортуна» у Куп’янському районі (21)
Фото-архів - м. Бєлгород, 12 березня 2012 р.Фото-архів » м. Бєлгород, 12 березня 2012 р. (25)
Фото-архів - 5 років АсоціаціїФото-архів » 5 років Асоціації (38)
Фото-архів - Турнір з брейн-рингу на знання українського та європейського законодавства у сфері місцевого самоврядування, кращих практик належного врядуванняФото-архів » Турнір з брейн-рингу на знання українського та європейського законодавства у сфері місцевого самоврядування, кращих практик належного врядування (17)
Фото-архів - Почесні громадяни Харківської областіФото-архів » Почесні громадяни Харківської області (17)
Фото-архів - Створення Музею місцевого самоврядування ХарківщиниФото-архів » Створення Музею місцевого самоврядування Харківщини (17)
Фото-архів - II-ий етап Спартакіади серед депутатів області, присвячений Дню Європи (2016 р.)Фото-архів » II-ий етап Спартакіади серед депутатів області, присвячений Дню Європи (2016 р.) (23)
Фото-архів - Спартакіада 2016Фото-архів » Спартакіада 2016 (47)
РізнеРізне (1)

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад