Антикорупційній центр

Сортувати за... : Ім'я | Дата | Хіти [ Нащадок ]

Положення Положення

Завантажень: 954

про регіональний антикорупційний центр при Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області

Методические рекомендации (рус.) Методические рекомендации (рус.)

Завантажень: 1169

Тема: Если к Вам пришли с проверкой работники Государственная служба борьбы с экономической преступностью (ГСБЭП)

Методические рекомендации (рус.) Методические рекомендации (рус.)

Завантажень: 1490

Тема: Если к Вам пришли с проверкой работники Управление по борьбе с организованной преступностью (УБОП)

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад