Різне

Документи

Сортувати за... : Ім'я | Дата | Хіти [ Нащадок ]

Лист Голові Верховної Ради України Литвину  В.М. Лист Голові Верховної Ради України Литвину В.М.

Завантажень: 530

щодо підтримки питання ініціювання перегляду умов оплати праці працівників органів місцевого самоврядування всіх рівнів та збільшення в проекті бюджету на 2012 рік видатків на їх утримання

Лист Прем’єр-Міністру України Азарову М.Я. Лист Прем’єр-Міністру України Азарову М.Я.

Завантажень: 528

Завантажень: 411

Про засади запобігання і протидії корупції Про засади запобігання і протидії корупції

Завантажень: 727

Методичні рекомендації
щодо заборон і обмежень для державних службовців
згідно із Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"

Анкета Анкета

Завантажень: 405

“Етичний кодекс місцевого самоврядування: шляхи формування”

МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

Завантажень: 1258

МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для учасників Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування-2012

Программа Программа

Завантажень: 1013

«Приграничное (трансграничное) межмуниципальное сотрудничество по развитию местного самоуправления Белгородской  и Харьковской областей на 2012 – 2014 годы»

Звіт за результатами опитування Звіт за результатами опитування

Завантажень: 700

Звіт за результатами опитування “Кодекс етичної поведінки депутатів та посадових осіб органів місцевого самоврядування Харківської області"

КОДЕКС КОДЕКС

Завантажень: 3873

Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України   Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

Завантажень: 1553

Про Порядок проведення спеціальної перевірки
відомостей щодо освіти, наявності наукового ступеня,
вченого звання у осіб, які претендують на зайняття посад,
пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого
самоврядування

Рекомендації Державної реєстраційної служби України Рекомендації Державної реєстраційної служби України

Завантажень: 535

1 січня 2013 року набирає чинності Закон України «Про громадські об’єднання». Пункт 12 Прикінцевих положень Закону передбачає: «Виконавчим органам сільських, селищних, міських рад, які здійснювали делеговані повноваження щодо реєстрації громадських організацій, до дня введення цього Закону в дію забезпечити передачу уповноваженому органу з питань реєстрації відомостей щодо громадських організацій, зареєстрованих (легалізованих) відповідними виконавчими органами на день набрання чинності цим Законом».

На звернення Асоціації міст України з метою сприяння виконання Закону Державна реєстраційна служба України надала Рекомендації щодо порядку здійснення передачі відомостей.

ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ

Завантажень: 1772

до Закону України “Про внесення змін до Бюджетного кодексу України” (№ 5428 – V1 від 16.10.2012 )

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 11 об’єднаних територіальних громад