Плани, проекти

Сортувати за... : Ім'я | Дата | Хіти [ Нащадок ]

План роботи Асоціації на 2011 рік План роботи Асоціації на 2011 рік

Завантажень: 1537

План роботи Асоціації на 2011 рік, затверджений рішенням Загальних зборів Асоціації від 15 грудня 2010 року

План роботи Асоціації на 2012 рік План роботи Асоціації на 2012 рік

Завантажень: 651

План роботи Асоціації на 2011 рік, затверджений рішенням Загальних зборів Асоціації від 28 листопада 2011 року

План роботи Асоціації на 2012 рік План роботи Асоціації на 2012 рік

Завантажень: 1305

із змінами від 17.08.2012 року

У складі Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня, що складає 96% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 4 об’єднані територіальні громади