Затверджено Положення про Всеукраїнську спартакіаду серед депутатів на 2013 рік

Фізкультурно-спортивним товариством «Спартак» за погодженням з Комітетом Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму і Міністерством молоді та спорту України затверджено Положення про Всеукраїнську спартакіаду серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад на 2013 рік.

Відповідно до Положення, Спартакіада проводиться, як і у минулих роках - в три етапи упродовж березня - травня:

- перший етап – змагання серед депутатів районних, міських, сільських та селищних рад;

- другий етап – змагання серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласні (серед збірних команд міських, районних рад), Київської та Севастопольської міських рад;

- третій етап - фінальні змагання Спартакіади, які відбудуться 27 травня – 1 червня в м. Алушта.

Нажаль, у цьому році з програми змагань виключені більярд та теніс. У 2013 році депутати будуть змагатися з наступних видів спорту.

Футзал

Змагання командні. Склад команди - 8 осіб (чоловіки, на майданчику 5 гравців, у т. ч. воротар). Час гри - два тайми по 12 хвилин загального часу.

Волейбол

Змагання командні. Склад команди - 9 осіб (дозволяється участь у складі команди не більше 2-х жінок). Зустрічі проводяться з трьох партій. Система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд.

Теніс настільний

Змагання особисто-командні в одиночних розрядах. Склад команди - 2 особи (1 чоловік та 1 жінка). Система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених учасників. Особисті змагання серед чоловіків і жінок проводяться окремо.

Шахи

Змагання особисто-командні. Склад команди - 2 особи (1 чоловік та 1 жінка). Система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених учасників.

Шашки

Другий етап Спартакіади (першість області) планується провести 18.05.2013 року, як завжди на базі спорткомплексу ХТЗ (м. Харків, просп. Московський, 244/1).

З заявками щодо участі у обласному етапі Спартакіади звертайтеся за тел./факсом 705-14-26.

Додатково: