Асоціація підписала Угоду про взаємодію та партнерство з громадською організацією «Відділення НОК Україні в Харківській області»

Після підняття прапора олімпійці разом з керівниками області вручили кожній територіальній громаді Олімпійський прапор.

Захід до Міжнародного Олімпійського дня пройшов сьогодні, 23 червня, на базі Центру Олімпійської підготовки «Локомотив» у Харкові.

На площі перед спортивним центром підняли Олімпійський Прапор та Прапор України, а також підписали Угоду про взаємодію та партнерство між Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківської області та громадською організацією «Відділення НОК Україні в Харківській області».

У святі взяла участь заступник голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва.

Також на заході були присутні перший віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов, представники обласної державної адміністрації, міської ради, спортивної громадськості, представники громад області.

«Шановні присутні, дозвольте привітати вас с цим великим святом від імені голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна, від усього депутатського корпусу і від себе особисто. Для мене важливо, що сьогодні це свято стало не тільки спортивним, а й соціальним, бо тут присутні представники всіх без виключення громад області. Таким чином, ми діємо за головним принципом Олімпійських Ігор - об’єднання заради миру і спорту.

Спортсмени потребують підтримки, то ж сьогодні ми започаткували  добру традицію: прапор Олімпійських Ігор піднімуть на теренах всієї Харківської області. Всі громади підтримують спочатку кандидатів, а потім і учасників Олімпійських Ігор. Побажаємо їм успіху», - сказала Мураєва.

В ході свята Микола Тітов і голова Відділення національного олімпійського комітету України в Харківській області Віктор  Христоєв підписали Угоду про взаємодію та партнерство між Асоціацію органів місцевого самоврядування Харківської області та громадською організацією «Відділення НОК Україні в Харківській області».

Пройшла також церемонія підйому Олімпійського Прапора та Прапора України. В ній взяли участь чемпіони та призери Ігор Олімпіади, чемпіонатів світу та Європи: Людмила Джигалова, Віктор Рубан, Олександр Сердюк, Катерина Дубровіна, Вікторія Коваль, Оксана Кайдаш, Олександра Рижкова, Анна Міщенко.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...