Ізюмська районна рада

Головна Довідник

64309, м. Ізюм, пл. Центральна,1. Тел. факс: (0-5743) 2-12-39, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 31 березня 2009 року.

Ізюмська районна рада скасувала рішення «Щодо видобутку сланцевого газу на території Ізюмського району»

Сьогодні відбулося пленарне засідання XXXI сесії Ізюмської районної ради. У ході сесії депутати прийняли рішення про скасування рішення XXX сесії районної ради від 27.02.2013 року №388-VI «Щодо видобутку сланцевого газу на території Ізюмського району».

Новини Ізюмського району

Четвер, 06 жовтня 2016 14:48
5 жовтня в рамках конкурсу міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» відкрито нову водонапірну башту в селі Іванівка Ізюмського району.   В
Субота, 16 березня 2013 20:03