Президент Асоціації Сергій Чернов взяв участь у відкритті триденного навчання сільських, селищних, міських голів

Сьогодні розпочалось триденне навчання сільських, селищних , міських голів майже з десяти областей під патронатом Офісу Ради Європи в Україні, в якому взяли участь Сергій Чернов, Президент Асоціації та Микола Тітов, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації.

Навчання проводиться в рамках Освітнього марафону з доброго врядування у співпраці з Міністерством розвитку громад та територій України та Національним агентством України з питань державної служби в режимі онлайн через платформу Zoom безкоштовно за участі національних експертів Ради Європи, які користуються адаптованими до України методологіями Центру експертизи доброго врядування Ради Європи, що базуються на кращих національних та європейських практиках.

Нагадуємо, що наступна онлайн-сесія програми підвищення кваліфікації «Організація діяльності сільського, селищного, міського голови» відбудеться 01 квітня о 10-00 годині.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...