УВАГА! НАЗК оновило форму звітування антикорупційних уповноважених

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) переводить процес звітування антикорупційних уповноважених в онлайн. Так, звіти за результатами роботи за 2020 рік уповноважені подаватимуть відразу на вебсайті НАЗК.

 «Ми оптимізуємо роботу уповноважених, для чого спрощуємо процедуру подання звітів, – коментує керівник Департаменту з питань запобігання корупції НАЗК Сергій Деркач. – Відтепер оцінювання ефективності уповноважених проходитиме один раз на рік. Також був спрощений перелік інформації, щодо якою звітують, та спосіб її надання. Уповноваженим лише потрібно зареєструватися та заповнити форму на вебсайті НАЗК».

 Враховуючи, що звітування відбуватиметься вперше в онлайн-формі в тестовому режимі, НАЗК встановило такі етапи заповнення форм: 

  • до 10 лютого 2021 року уповноваженим потрібно авторизуватися у системі оцінювання;
  • до 22 лютого 2021 року потрібно узагальнити дані про свою діяльність у 2020 році, заповнити онлайн-форму оцінювання та направити електронною поштою на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..uа або у паперовій формі лист-підтвердження з реєстраційним номером поданої форми на адресу НАЗК (м. Київ, бульвар Дружби народів, 28, 01103).

 Форма оцінювання на вебсайті НАЗК оснащена докладними інструкціями для її заповнення. Також консультації надає команда супроводу, до якої можна звернутися за такими контактами: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..uа, +38 044 200 06 22.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...