Команди Харківського та Шевченківського районів поділили I місце у обласному етапі VIII-ої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів

Другий етап VIІІ Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, об'єднаних територіальних громад відбувся сьогодні на базі спорткомплексу «ХТЗ».

 Понад двадцять збірних команд районних рад області, міських рад міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад, а усього більше 300 депутатів зібралися продемонструвати міцність духу та спортивний азарт у п'яти видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, волейбол та міні-футбол.

 Відкриваючи змагання, президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов подякував учасникам за те, що в котрий раз вони знайшли в собі сили та енергію зустрітися на спортивних майданчиках та підтвердити, що трудові колективи області самореалізуються не тільки у своїй фаховій діяльності, а й у різних видах спорту.

 «Мені дуже приємно у цей урочистий і святковий день бути тут разом з вами. Восьмий рік поспіль ми збираємося тут для проведення Всеукраїнської спартакіади на обласні змагання. Хочу подякувати вам усім за активність, за те, що подаєте приклад для молоді.

 «У здоровому тілі – здоровий дух», і ви щоразу це доводите. Своїм професіоналізмом показуєте, що саме така підготовка потрібна усім, хто працює у органах публічної влади. Впевнений, сьогодні ви, як завжди, будете із завзяттям змагатися. Оголошую змагання відкритими!», - сказав голова обласної ради, звертаючись до спортсменів.

 Вже на наступний етап збірні команди області поїдуть відстоювати звання кращих з кращих, на всеукраїнському рівні представляючи Харківщину.

 Як також зазначив Сергій Чернов, спортивна база змагань ДЮСШ «ХТЗ» покращується з кожним роком – зміцнюється її матеріально-технічне оснащення, створюються комфортні умови для проведення спортивних заходів, а також щоденних занять молоді.

 Переможці та призові місця обласної спартакіади:

В загальнокомандному заліку перше місце з результатом 399 очок посіли команди депутатів Харківського та Шевченківського районів, ІІ місце дісталося Зміївському району, а ІІІ місце виборола команда Дергачівського району.

 У змаганнях з футзалу «золото» отримали депутати Золочівського району, «срібло» – Харківського району, «бронзу» – місто Ізюм.

 У волейболі перемогла команда Зміївського району, II місце посіла збірна міста Первомайський, III місце – команда Харківського району.

 У настільному тенісі місця розподілились таким чином:

 серед жінок: I місце – Надія Манукян (Кегичівський район), II– Олена Андрущенко (Великобурлуцький район), III – Людмила Глух (Золочівська ОТГ);

серед чоловіків: I місце – Олег Кірівенко (Золочівська ОТГ), II – Володимир Максим (Красноградський район), III – Володимир Яцина (Сахновщинський район).

У командному заліку з настільного тенісу: 1 місце – команда Зміївського району, 2 – команда Кегичівського району, 3 – Золочівської ОТГ.

 За підсумками змагань з шашок місця розподілились наступним чином:

 серед жінок в особистому заліку: I місце – Наталя Перепелиця (Шевченківський район), II – Анна Калантай (Красноградський район), III – Наталія Маренич (Великобурлуцький район);

серед чоловіків в особистому заліку: I місце – Петро Бобрус (Шевченківський район), II – Сергій Бабошин (Кегичівський район), III – Олексій Філоненко (Сахновщинський район).

У загальнокомандному заліку з шашок: 1 місце – команда Шевченківського району, 2 – команда Сахновщинського району, 3 – Кегичівського району.

 У змаганнях з шахів:

 серед жінок: І місце – Світлана Донець (Красноградський район), ІІ – Ольга Пуляєва (Харківський район), ІІІ – Людмила Кобзарева (Шевченківський район);

серед чоловіків: І місце – Ігор Ковалев (Шевченківський район), ІІ – Іван Кривоніс (Балаклійський район), ІІІ – Володимир Полончук (Зміївський район).

У командному заліку з шахів: 1 місце – команда Шевченківського району, 2 – команда Красноградського району, 3 – команда Харківського району.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...