Кегичівська районна рада

Головна Довідник

64003, Харківська обл., Кегичівський район, смт Кегичівка, вул. Волошина, 50. Тел. (0-255) 3-17-56, факс 3-11-76. E-mail. Веб сайт.

Час вступу до Асоціації: засновник (2007 рік).

Відбулось пленарне засідання ХХІІ сесії Кегичівської районної ради VІ скликання

Під час пленарного засідання ХХІІ сесії Кегичівської районної ради VІ скликання, що відбулось 27 листопада 2012 року, депутати розглянули низку важливих для громади питань.

Зокрема, внесені зміни до бюджету Кегичівського району, якими передбачено спрямувати кошти, отримані від перевиконання планових показників надходжень до районного бюджету, на оплату праці працівників бюджетних установ в сумі 528 тис. грн.

Також депутати ухвалили рішення «Про проведення звітів депутатів районної ради перед виборцями», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення», «Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Кегичівського району, у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» та ін.

Новини Кегичівського району

Середа, 25 лютого 2015 11:58
24 лютого 2015 року відбулось пленарне засідання позачергової ХLІІІ сесії Кегичівської районної ради VІ скликання. Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2015
Субота, 15 червня 2013 17:57