Турнір з футзалу з нагоди Дня Конституції

У приміщенні КЗ Харківської обласної ради «Школа вищої спортивної майстерності» проходять змагання з футзалу серед команд депутатів Харківської обласної ради, Харківської міської ради, держслужбовців, ветеранів АТО та збірної команди Харківського району «Слобожанці».

 Турнір відкрили Сергій Чернов - президент Асоціації, голова Харківської обласної ради, член Конституційної комісії України  та Микола Тітов - перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, член Конституційної комісії України  (1994 – 1996 рр.).

 У підготовці цих змагань взяв участь Депутатський спортивний клуб “Білія” Асоціації.

 Клуб здійснює всебічну роботу з розвитку фізичної культури і спорту, популяризації здорового способу життя серед голів та депутатів місцевих рад області, проводить змагання не тільки з футзалу, але й з волейболу, боулінгу, тенісу, більярду та інших видів спорту.

 За результатами зустрічи, I місце посіла команда держслужбовців, II місце - ветеранів АТО, III місце - Харківської міської ради.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...