Харків’яни вибороли срібну медаль та кубок у V Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів

З 6-го по 11-те червня 2016 року у м. Чорноморську Одеської області пройшов фінальний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) сільських та селищних рад.

 У змаганнях  з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шах та шашок взяло участь 17 команд різних областей України.

 Від Харківської області виступила збірна команда «Слобожанці»  до якої увійшли депутати Близнюківського, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Коломацького та Харківського районів, Красноградської і Лозівської міських рад.

 За результатами змагань,  Калантай Анна Сергіївна, депутат Красноградської міської ради Харківської області отримала 2 місце у індивідуальних змаганнях з шашок. Команда з шашок посіла 3 місце.

 Загальнокомандне місце Харків’ян – дванадцяте (з настільного тенісу – 14, з волейболу – 12, з футзалу – 12, з шах – 8, з шашок – 3).

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...