Первомайська міська рада

Головна Довідник

64102, м. Первомайський, Проспект 40 років Перемоги, 1. Тел., факс (0-248) 3-21-41. E-mail. Веб -сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Озеленення території міста

Опубліковано: Субота, 20 жовтня 2012, 10:16

19 жовтня 2012 року в рамках проведення суботника, мер Сергій Теплицький разом зі співробітниками виконавчих органів міськради взяв участь у висадці  дерев біля території будівництва спорткомплексу, що поряд із адмінбудівлею міськвиконкому.

Висадка зелених насаджень була зроблена з метою озеленення вищезгаданої території. Як зазначив міський голова, благоустрій території на цьому не закінчиться. Сквер буде розширюватися і стане ще краще і красивіше, і жителі міста скоро самі зможуть у цьому переконатися.

Новини м. Первомайський

Вівторок, 17 вересня 2013 19:58
В урочистому відкритті пам’ятника учасникам бойових дій на території інших держав взяли участь перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко,
Субота, 24 листопада 2012 22:02