Первомайська міська рада

Головна Довідник

64102, м. Первомайський, Проспект 40 років Перемоги, 1. Тел., факс (0-248) 3-21-41. E-mail. Веб -сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Первомайської міської ради

Міський голова - Теплицький Сергій Леонідович. Тел. (0-248) 3-32-71. Прийом громадян: вівторок, щотижня з 8.00 до 12.00.

Новини м. Первомайський

Вівторок, 17 вересня 2013 19:58
В урочистому відкритті пам’ятника учасникам бойових дій на території інших держав взяли участь перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко,
Субота, 24 листопада 2012 22:02
Опубліковано: Субота, 20 жовтня 2012, 10:16 19 жовтня 2012 року в рамках проведення суботника, мер Сергій Теплицький разом зі співробітниками виконавчих органів
Субота, 24 листопада 2012 22:01
Опубліковано: Субота, 17 листопада 2012, 09:51 З 10 листопада в місті проводиться акція "За чисте довкілля". У зв’язку з проведенням щорічної Всеукраїнської акції з

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;