Люботинська міська рада

Головна Довідник

62433, Харківська обл., м.Люботин,  вул. Слобожанська,26, тел. (057)741-27-54,; факс (057)741-07-90

Е-mail: lubotin@mr.kh.gov.ua ,   www.lubotin.kharkov.ua

Керівництво Люботинської міської ради

Міський голова

Лазуренко Леонід Іванович

(057) 741-07-90

Секретар ради

Гречко Володимир Іванович

(057) 741-14-82

Перший заступник міського голови

Іващенко Олег Вікторович

(057) 741-24-34

Новини м. Люботин

П'ятниця, 15 липня 2016 08:26
В рамках децентралізації держархбудконтролю нові містобудівні повноваження отримала громада міста Люботина. Відповідні акти прийому-передачі справ підписали
Субота, 24 листопада 2012 20:28
КП «Люботинська центральна міська лікарня» оголошує конкурс з вибору суб’єктів оціночної  діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки
Субота, 24 листопада 2012 20:22
Пам’ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Та й багато сторінок вписано кривавим і чорним! Читаєш подумки і здригаєшся від

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад