Лозівська міська рада

Головна Довідник

64602 м. Лозова, вул. Орджонікідзе,1. Тел.  (0-5745) 2-37-67, факс 2-58-66. E-mailВеб -сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Управління Держкомзему відкрило громадську приймальню

Черги біля будівлі Управління Держкомзему зменшилися, а найближчим часом і зовсім зникнуть. 19 листопада на першому поверсі Головного управління Держкомзему відкрилася громадська приймальня. У перші два дні спеціалісти приймали по 250 громадян, а вже зараз кількість зменшилася до 50.

У приймальні кожен бажаючий може подати заяву на оформлення державних актів та присвоєння кадастрового номера. Це найактуальніші соціальні питання. Після подання документів громадянин отримує корінець, на якому зазначений номер. По цьому індивідуальному номеру можна дізнатися на якій стадії знаходяться документи, для цього навіть немає потреби виходити з дому.

Відкриття громадської приймальні надасть змогу зменшити черги у деяких районах Харківської області.

Новини м. Лозова

Четвер, 09 липня 2015 10:02
06 липня під головуванням керуючого справами Лозівськаої міської ради Ю.В.Кушніра відбулась традиційна нарада з головами квартальних комітетів міста. Розпочав
Субота, 24 листопада 2012 19:49