Лозівська міська рада

Головна Довідник

64602 м. Лозова, вул. Орджонікідзе,1. Тел.  (0-5745) 2-37-67, факс 2-58-66. E-mailВеб -сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Лозівської міської ради

Міський голова  - Степанов Сергій Федорович. Тел. (0-5745) 2-37-67. Прийом громадян: І середа місяця з 8.00 до 10.00, ІІІ середа місяця з 15.00 до 18.00. Телефон для запису на прийом:  (05745) 2-68-22.
Перший заступник міського голови - Денисенко Володимир Миколайович. Тел. (0-5745) 2-35-11. Прийом громадян: І та ІІІ четвер місяця з 8.00 до 12.00, ІІ та ІV четвер місяця з 15.00 до 18.00. Телефон для запису на прийом:  (05745) 2-68-22.

Новини м. Лозова

Четвер, 09 липня 2015 10:02
06 липня під головуванням керуючого справами Лозівськаої міської ради Ю.В.Кушніра відбулась традиційна нарада з головами квартальних комітетів міста. Розпочав
Субота, 24 листопада 2012 19:49
Черги біля будівлі Управління Держкомзему зменшилися, а найближчим часом і зовсім зникнуть. 19 листопада на першому поверсі Головного управління Держкомзему
Субота, 24 листопада 2012 19:45
C січня 2013 ситуація в землевпорядній сфері кардинально зміниться, так як прийнято рішення удвічі збільшити кількість реєстраторів і підняти їм зарплату, що

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;