Куп'янська міська рада

Головна Довідник

63701 м. Куп’янськ, вул. Леніна,3. Тел., факс: (0-242) 5-39-31. E-mail.

Час вступу до Асоціації: Засновник (2007 рік).

Спеціальний вагон виділять для Куп'янська у поїзді Луганськ - Київ

З 13 жовтня у складі поїзда № 126/125 сполученням Луганськ - Київ установлюється змінний трафарет у плацкартному вагоні № 7 (місця з 1-го по 52) в одному напрямку для викупу місць мешканцями міста Куп’янськ.

Як повідомляє сайт "Укрзалізниці", таке рішення було прийняте за результатами моніторингу пасажиропотоків.

- Це означає, що всі місця у сьомому вагоні поїзда Луганськ - Київ залишаються для куп’янчан, - роз'яснює перший заступник начальника пасажирської служби Південної залізниці Ігор Плескач. - З Луганська у цей вагон пасажирам продаватимуться квитки лише до Куп'янська. Таким чином, куп’янчани можуть спокійно купувати квитки до Києва на «свій» вагон за 45 діб до відправлення поїзда.

Нагадуємо, поїзд Луганськ - Київ курсує щодня, відправлення зі станції Куп'янськ-Вузловий о 17:28. Прибуття до Києва о 5:22.

Новини м. Куп’янськ

Субота, 24 листопада 2012 19:14
23 листопада о 10.00 годині біля пам’ятника жертвам голодомору та політичних репресій вже традиційно відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті жертв
Субота, 24 листопада 2012 19:12