Куп'янська міська рада

Головна Довідник

63701 м. Куп’янськ, вул. Леніна,3. Тел., факс: (0-242) 5-39-31. E-mail.

Час вступу до Асоціації: Засновник (2007 рік).

Керівництво Куп'янської міської ради

Міський голова  - Демченко Володимир Володимирович. Тел. (0-242) 5-30-65, 5-39-31.
Заступник міського голови - Кухтіна Олена Іларіонівна. Тел. (0-242) 5-50-26.
Час прийому: 1-й та 3-й вівторок з 9.00 до 12.00. 2-а субота з 10.00 до 13.00. Запис на прийом відбувається в кабінеті №27 – відділ по роботі зі зверненнями громадян (ІІ поверх, б. 3, вул. Леніна, м. Куп’янськ, Харківська обл., 63701) та за телефоном (05742) 5-55-35

Новини м. Куп’янськ

Субота, 24 листопада 2012 19:14
23 листопада о 10.00 годині біля пам’ятника жертвам голодомору та політичних репресій вже традиційно відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті жертв