Склад Правління

1. ЧЕРНОВ Сергій Іванович - президент Асоціації, голова Харківської обласної ради

2. ТІТОВ Микола Ілліч - перший віце-президент – виконавчий директор, депутат Харківської обласної ради

3. НЕМИКІНА Людмила Петрівна - віце-президент, керівник Центру розвитку місцевого самоврядування, депутат Харківської обласної ради

4. ГЛЯНЬ Леонід Данилович - віце-президент, керівник секції районних рад, голова Зачепилівської районної ради

5. МІНАЄВА Галина Миколаївна - віце-президент, керівник секції міських і селищних рад, селищ, які є районними центрами, Чугуївський міський голова

6. ЧЕРНОБАЙ Олег Олександрович - віце-президент, керівник секції сільських та селищних рад, Пісочинський селищний голова Харківського району

7. БОРОВСЬКА Віолета Павлівна - член Правління, Наталинський сільський голова Красноградського району

8. ЖИЛІНА Олександра Федорівна - член Правління, голова Великобурлуцької районної ради

9. ЛАЗАРЄВ Геннадій Юрійович - член Правління, голова Дергачівської районної ради

10. ПОТАПЕНКО Тетяна Іванівна - член Правління, Гаврилівський сільський голова Барвінківського району

11. СІТОВ Веніамін Іванович - член Правління, Мереф'янський міський голова

12. ШЕВЧЕНКО Федор Степанович - член Правління, Роганський селищний голова Харківського району

У складі Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня, що складає 96% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 4 об’єднані територіальні громади

Про Асоціацію

• Члени Асоціації