Шевченківська районна рада

Головна Довідник

63601, Харківська область, Шевченківський район, смт. Шевченкове, вул. Леніна, 9. Тел., факс: (05751) 5-11-64, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 березня 2007 року.

Концертна програма до Дня Вчителя

Голова районної ради Ю.В.Вінніченко , голова районної державної адміністрації В.В.Лахно 5 жовтня 2012 року взяли участь в урочистостях присвячених Дню працівників освіти , які пройшли в районному будинку культури . Співробітники освітньої галузі приймали вітання керівників району та районного відділу освіти.
Кращі освітяни району отримали Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і відданість справі, значний внесок у розвиток освітньої галузі, справу виховання підростаючого покоління, вагомі трудові здобутки та з нагоди Дня працівників освіти.
Найсправжнім подарунком для всіх присутніх був виступ Народного артиста України Володимира Гришка , який подарував вчителям незабутні хвилини «високого» мистецтва. А запросив на це свято Володимира Гришка начальник Південної залізниці Віктор Миколайович Остапчук

Новини Шевченківського району

Понеділок, 24 жовтня 2016 16:13
На наступний відпочивальний сезон відвідувачі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Бурлучок» Нижньобурлуцької сільської ради отримали ігровий