Шевченківська районна рада

Головна Довідник

63601, Харківська область, Шевченківський район, смт. Шевченкове, вул. Леніна, 9. Тел., факс: (05751) 5-11-64, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 березня 2007 року.

Гостинний Печеніжський район

Після реконструкції гостинно відкрив двері оновлений заклад. Роботи розпочалися ще в 2004 році але недостатнє фінансування приводили до їх зупинки. Активними темпами вони розгорнулися лише в 2010 році. Загальна вартість проекту слала майже 16 млн.грн., більшість з яких – кошти державного бюджету.
Як розповів директор РБК Валерій Лапко - тепер з’явилася велика простора актова зала на 300 глядацьких місць, просторі кімнати для вокальних ,фольклорних та хореографічних гуртків, також працює спортивна зала. Крім того , в приміщенні РБК розташована районна дитяча музична школа. Планується розміщення бібліотеки та тренажерного залу.
Як зазначив голова Харківської обласної ради Сергій Іванович Чернов , який разом з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Марковичем Добкіним завітали на це свято, що мешканці Печенізського району отримали сучасний комфортний Будинок культури для проведення родинного дозвілля та розвитку здібностей і талантів дітей, для спілкування людей різних вікових категорій.
Борівський сільський голова Шевченківського району Ганна Гусейнова також привітала всіх печеніжців з цією подією, та запросила всіх присутніх відвідати і Борівський сільський будинок культури де також закінчена реконструкція і вже більше місяця працюють всі гуртки та секції, а також висловила слова подяки від жителів с.Борівське голові облдержадміністрації М.Добкіну та голові обласної ради С.Чернову за виділені кошти.

Новини Шевченківського району

Понеділок, 24 жовтня 2016 16:13
На наступний відпочивальний сезон відвідувачі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Бурлучок» Нижньобурлуцької сільської ради отримали ігровий
Середа, 19 жовтня 2016 10:25