Шевченківська районна рада

Головна Довідник

63601, Харківська область, Шевченківський район, смт. Шевченкове, вул. Леніна, 9. Тел., факс: (05751) 5-11-64, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 березня 2007 року.

15 вересня 2012 року відбулися святкові заходи присвячені 116 річниці селища Шевченкове.

Голова районної ради Юрій Васильович Вінніченко разом з головою райдержадміністрації Віталієм Володимировичем Лахно привітали всіх жителів селища з цією подією. Як зазначено в привітанні: « … Шевченкове в різні пори року по-своєму чарівне, хвилююче , має власний шарм та красу. Але , перш за все, воно прекрасне своїми людьми – творчими, сильними духом, відданими своїй справі, які демонструють зразки натхненної праці на нелегкому шляху економічних та соціальних перетворень…..»
А розпочалося свято з ярмарку біля районного будинку культури де свої продовольчі товари по сприятливим цінам люб’язно представили сільські товаровиробники нашого району.
На стадіоні «Колос» ім.Бикова проходило спортивне свято. Особливий інтерес визвали змагання між футбольними командами на кубок селищного голови В.П Волкодава. А своєю завзятістю порадували жителів селища показовими виступами вихованці школи спортивної майстерності з м. Харкова.

Вечірня святкова програма на площі біля районного будинку культури розпочалася з виступу дитячого духового оркестру Харківського будинку культури залізничників , який не залишив жодного байдужого глядача до музики, яка лилась з під чарівних інструментів.
Офіційні поздоровлення до Дня селища пролунали від селищного голови Волкадава Володимира Петровича, голови районної державної адміністрації, депутата обласної ради Віталія Володимировича Лахна, начальника Південної залізниці,героя України , депутата обласної ради Віктора Миколайовича Остапчука, заступника начальника Південної залізниці, депутата обласної ради Івана Васильовича Куриляка. Приємно відзначити що жоден виступ не обійшовся без цінних, так необхідних, подарунків для селищних бюджетних установ.
А далі всі художні колективи Куп’янськ -Узлового будинку культури залізничників, які майстерно виступали перед глядачами «зривали» бурю аплодисментів від вражених їх талантами мешканців .

Але най справжнім подарунком до свята був виступ вокального квартету «Гетьман». Українські пісні лунали з завзятістю та козацьким духом знаходячи в душі кожного відголосок гордості за свою Батьківщину та куточок її – де народився , виріс та мешкаєш сьогодні!

Вечірнє небо спалахнуло грандіозним феєрверком який різнокольоровими вогниками озарив всіх присутніх.
Слід відзначити що це свято пройшло під патронатом начальника Південної залізниці, героя України, депутата обласної ради Віктора Миколайовича Остапчука – за що всі жителі селища щиро вдячні!

Більш докладніше читайте на сторінках газети «Краєвид».

Новини Шевченківського району

Понеділок, 24 жовтня 2016 16:13
На наступний відпочивальний сезон відвідувачі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Бурлучок» Нижньобурлуцької сільської ради отримали ігровий
Середа, 19 жовтня 2016 10:25