Сахновщинська районна рада

Головна Довідник

64501, смт Сахновщина, вул. Шмідта,10. Тел. факс: (0-262) 3-19-60, E-mail. Офіційний сайт.

Час вступу до Асоціації: 19 червня 2009 року.

Стан підготовки Сахновщинського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років

Рівень підготовки Сахновщинського району становить: житлові будинки – 100%, перекладка водопровідних мереж – 95,8%, артсвердловини – 100%, очисні споруди – 100%, підготовка снігоприбиральної техніки – 89%, заготовка піску – 79%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Також ведеться підготовка об’єктів соціальної сфери: школи підготовлені на 100%, дитячі садки – 100%, заклади охорони здоров’я – 94%. У агропромисловому комплексі району рівень підготовки корівників становить 100%, телятників – 100%, свинарників – 100%, кошар – 100%.

Рівень розрахунків споживачів за електричну енергію – 100,9%, забезпеченість на оплату енергоносіїв бюджетними установами – 100%.

Новини Сахновщинського району

Вівторок, 17 вересня 2013 17:09
Сьогодні, 17 вересня, у Сахновщині святкують 70-річчя визволення від фашистських загарбників та 90-ту річницю утворення району. Привітати територіальну громаду зі
Вівторок, 20 листопада 2012 12:56