Нововодолазька районна рада

Головна Довідник

63200, смт Нова Водолага, вул. Гагаріна,7. Тел. факс: (0-240) 4-33-71, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 12 березня 2010 року.

У с. Новоселівка відсвяткували День працівників сільського господарства

17 листопада своє професійне свято відзначили працівники сільського господарства в с. Новоселівка. У стінах сільського Будинку культури пройшли урочистості відзначення людей, які працюють на землі, вирощують хліб, завдяки яким на столі у кожного з нас є вдосталь усіляких овочів, м'ясних та молочних продуктів.
Зі святом усіх присутніх привітали: народний депутат України Біловол О.М., депутат обласної ради, голова райдержадміністрації Ротач С.О., голова районної ради Агапов О.О. та начальник відділу освіти райдержадміністрації Іващенко Л.М. Вони висловили велику подяку працівникам сільського господарства за працю, відданість і любов до рідної землі, за терпіння і витримку.
Піднесеного настрою багатьом додала церемонія нагородження найсумлінніших працівників ПП «Агрофірми Світанок» та ТОВ «Агро-Новоселівка». З рук керівників цих підприємств – Колісника О.І. та Нестеренка О.А. - кращі працівники отримали почесні нагороди.
Закінчилися урочистості святковим концертом, який підняв настрій усім присутнім.

Новини Нововодолазького району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:50
Вівторок, 20 листопада 2012 12:49
Днями у великій залі Нововодолазької районної державної адміністрації відбулась зустріч з активом ветеранських організацій району. У її роботі взяли участь