Нововодолазька районна рада

Головна Довідник

63200, смт Нова Водолага, вул. Гагаріна,7. Тел. факс: (0-240) 4-33-71, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 12 березня 2010 року.

Стан підготовки Нововодолазького району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років

Рівень підготовки Нововодолазького району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%, соціальна сфера – 100%, агропромисловий комплекс – 100%, підготовка снігоприбиральної техніки – 100%, заготовка піску – 100%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Крім того, розрахунки теплопостачального підприємства за газ, спожитий у опалювальному сезоні 2011/2012 років, складають 100 %, рівень розрахунків споживачів за послуги теплопостачання у опалювальному періоді – 97,2%. У тому числі державний бюджет – 81%, місцевий бюджет – 98,3%, госпрозрахункові споживачі – 116,9%.

Новини Нововодолазького району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:50
17 листопада своє професійне свято відзначили працівники сільського господарства в с. Новоселівка. У стінах сільського Будинку культури пройшли урочистості
Вівторок, 20 листопада 2012 12:49