Куп'янська районна рада

Головна Довідник

63701, м. Куп’янськ, вул. Леніна, 3 тел.факс: (0-242) 5-17-42.  Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Інформація Куп'янського міськрайонного управління юстиції Харківської області

За 10 місяців 2012 року відділом (м. Куп’янськ. смт Ківшарівка та Куп’янськ-Вузловий) зареєстровано:

- народжень — 431, смертей - 792, тобто померло в 1,84 рази більше чим народилося,

(за 10 місяців 2011: народжень - 406, смертей - 763, співвідношення — 1,88);

- шлюбів - 292 (вперше вступило до шлюбу 407 осіб), розірвання шлюбу - 66, проставлено в актовому записі про шлюб відміток про розірвання шлюбу за рішенням суду, винесеного після 27.07.2010р. - 198, змін імені – 20;

(за 10 місяців 2011: шлюбів — 353 (вперше вступило до шлюбу 548 осіб), розірвання шлюбу - 72, проставлено відміток - 143, змін імені - 16).

Це необхідно знати.

- дитина, покинута в пологовому будинку може бути усиновлена після досягнення нею двомісячного віку;

- усиновлювачем може бути дієздатна особа віком не молодша 21 року, за винятком, коли усиновлювач є родичем дитини;

- усиновлювачем може бути особа, що старша за дитину, яку вона бажає усиновити, не менше як на 15 років;

- у разі усиновлення повнолітньої особи різниця у віці не може бути меншою ніж 18 років.

Начальник відділу ДРАЦС по м.Куп’янську І.М.Данич

Новини Куп'янського району

Неділя, 01 вересня 2013 19:45
27 серпня 2013 року у селі Кислівка Куп’янського району довгоочікуване свято для всієї територіальної громади – після реконструкції відкрито Музей історії с.
Вівторок, 20 листопада 2012 12:37
Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по місту Куп’янську інформує. За 10 місяців 2012 року відділом (м. Куп’янськ. смт Ківшарівка та
Вівторок, 20 листопада 2012 12:36
За такою темою 16.11.2012 року на базі Подолянської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов семінар практичних психологів ЗНЗ Куп’янського району. Тема даного семінару обрана не