Краснокутська районна рада

Головна Довідник

62002, смт Краснокутськ, вул. К.Маркса,1. Тел. факс: (0-256) 3 -21-60, E-mail.

Стан підготовки Краснокутського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років

Рівень підготовки Краснокутського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%, соціальна сфера – 100%, агропромисловий комплекс – 100%, підготовка снігоприбиральної техніки – 100%, заготовка піску – 100%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Крім того, розрахунки теплопостачального підприємства за газ, спожитий у опалювальному сезоні 2011/2012 років складають 104,9%, рівень розрахунків споживачів за послуги теплопостачання у опалювальному періоді – 102%, в т.ч.: державний бюджет – 110%, місцевий бюджет – 100%.

Новини Краснокутського району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:34
Вівторок, 20 листопада 2012 12:33
З найщиріших привітань з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної Податкової служби України розпочалася зустріч начальника ДПІ у