Краснокутська районна рада

Головна Довідник

62002, смт Краснокутськ, вул. К.Маркса,1. Тел. факс: (0-256) 3 -21-60, E-mail.

У Краснокутському районі вшанували ветеранів-пенсіонерів податкової служби

З найщиріших привітань з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної Податкової служби України розпочалася зустріч начальника ДПІ у Краснокутському районі Тетяни Світличної з ветеранами-пенсіонерами податкової служби.

Тетяна Світлична, зазначила, що роль ветеранів у становленні та розвитку податкової служби надзвичайно велика. Саме завдяки їм було докладено надзвичайних зусиль, аби податкова служба була високопрофесійною, здатною виконувати найскладніші завдання держави.

Під час зустрічі податківці цікавились, чим живуть сьогодні податківці, що перебувають на заслуженому відпочинку, які проблеми їх хвилюють найбільше. В свою чергу ветерани-пенсіонери податкової служби ділилися своїми навиками здобутими на протязі життя, розповідали про шляхи становлення податкової служби, згадували цікаві історії.

Сповнена приємних вражень Надія Федорівна Панчішна, яка пропрацювала в органах ДПС більше 20 років, подякувала за організацію свята, адже такі зустрічі є свідченням того, що працю старшого покоління не забуто .

Підрозділ із взаємодії із ЗМІ громадськістю  ДПІ у Краснокутському районі

Новини Краснокутського району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:34
Рівень підготовки Краснокутського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%,