Краснокутська районна рада

Головна Довідник

62002, смт Краснокутськ, вул. К.Маркса,1. Тел. факс: (0-256) 3 -21-60, E-mail.

Новий формат співпраці з платниками податків на Краснокутщині приніс до Зведеного бюджету понад 440 млн.тис.грн

Нещодавно в ДПІ у Краснокутському районі начальником інспекції Тетяною Світличною проведено брифінг з актуальних питань діяльності податкової служби.

Спілкуючись з пресою, Тетяна Олександрівна зазначила, що започатковані Головою ДПС України Олександром Клименком докорінні зміни у роботі відомства спрямовані на покращення сервісного обслуговування та зменшення фіскального тиску на платників податків. Нове ставлення працівників органів податкової служби до кожного громадянина, підприємства, організації – платника податків визначиться у партнерській поведінці, що буде стимулювати економічний розвиток району, сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу.

Податківцями Краснокутщини забезпечено позитивну динаміку зростання податкових надходжень не за рахунок фіскального тиску на бізнес (за останні два роки скорочено кількість перевірок майже втричі), а за рахунок впровадження стимулюючої та сервісної функцій.

За десять місяців поточного року державною податковою інспекцією у Краснокутському районі до Зведеного бюджету зібрано 440,4 млн.грн., доведене завдання виконано на 100,8 відс.. До Державного бюджету надійшло 398,7 млн. грн., що забезпечило виконання доведеного завдання на 100,3 відс.

Тісна співпраця з платниками забезпечила зростання рівня добровільної сплати податків, який на сьогодні становить 98,1 відс..

Наприкінці зустрічі Тетяна Світлична підкреслила, що подальше вдосконалення процедур адміністрування податків та впровадження нових електронних сервісів сприятимуть економічному розвитку нашої держави. А це, в свою чергу, забезпечить стабільність надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів.

Підрозділ із взаємодії із засобами масової інформації
та громадськістю ДПІ у Краснокутському районі

Новини Краснокутського району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:34