Коломацька районна рада

Головна Довідник

63100, смт Коломак, вул. Кірова,10. Тел. факс: (0-266) 5-64-73 (громадська приймальня), E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Зустріч з активом громадських організацій Коломацького району

20 червня у районному будинку культури Коломацького району відбулася зустріч громадськості району з начальником управління Володимиром Зінченко, головою Харківської обласної організації ветеранів України Анатолієм Хіневичем, головою Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолієм Вінником. Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання, які турбують ветеранів, чорнобильців, афганців району та шляхи їх вирішення. Наприкінці зустрічі, голова Коломацької районної державної адміністрації Володимир Кужель та голова Харківської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник вручили медаль Слобожанська почесна відзнака «Чорнобильська пошана» Тимченко Андрію Миколайовичу.

Новини Коломацького району

Середа, 22 травня 2013 17:57
На центральній площі Коломака, щоб відсвяткувати 20-ліття утворення Коломацького району, зібрались представники усіх територіальних громад. Зі святом земляків
Середа, 08 травня 2013 12:30