Ізюмська районна рада

Головна Довідник

64309, м. Ізюм, пл. Центральна,1. Тел. факс: (0-5743) 2-12-39, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 31 березня 2009 року.

В Ізюмському районі вилучено та знешкоджено 170 боєприпасів часів війни

22 серпня на номер «101» надійшло відразу 3 заявки на знешкодження застарілих боєприпасів в Ізюмському районі області. Їх було знайдено місцевими мешканцями біля сіл Синичено та Довгеньке на відстані від 200 м до 3 км від житлових помешкань у лісосмугах.

На місці піротехніки навчального центру оперативно-рятувальної служби МНС з’ясували, що всі небезпечні предмети були складені на поверхні землі. Загалом в трьох місцях рятувальники нарахували 170 застарілих боєприпасів часів війни, серед них 105 артилерійських снарядів, 55 мінометних мін та 10 ручних гранат.

МНСники також обстежили прилеглі території за допомогою металошукача, але під землею нічого не було виявили.

Найбільша кількість боєприпасів знаходилась на відстані 3 км від села Довгеньке, де знайдено відразу 70 артснарядів діаметром 76 мм, 20 мінометних мін діаметром 82 мм та 10 гранат Ф-1.

Всі вибухонебезпечні предмети були вивезені у спеціально відведене місце та знешкоджені шляхом підриву. Постраждалих немає.

Новини Ізюмського району

Четвер, 06 жовтня 2016 14:48
5 жовтня в рамках конкурсу міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» відкрито нову водонапірну башту в селі Іванівка Ізюмського району.   В
Субота, 16 березня 2013 20:03