Вовчанська районна рада

Головна Довідник

62504, м. Вовчанськ, вул. Леніна,73, тел. факс: (0-241) 4-27-80, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Стан підготовки Вовчанського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років

Рівень підготовки Вовчанського району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%, агропромисловий комплекс – 100%, підготовка снігоприбиральної техніки – 100%, соціальна сфера – 100%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Крім того, розрахунки теплопостачального підприємства за газ, спожитий у опалювальному сезоні 2011/2012 років – 97,5%, рівень розрахунків споживачів за послуги теплопостачання у опалювальному періоді – 107,2%.

Новини Вовчанського району

Вівторок, 20 листопада 2012 11:44
2012.02.02 Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, його заступник Ігор Шурма,
Вівторок, 20 листопада 2012 11:43