Великобурлуцька районна рада

Головна Довідник

62600, смт Великий Бурлук, вул. Радянська,9. тел. факс: (0-252) 5-50-11. E-mail, Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Стан підготовки Великобурлуцького району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років

Рівень підготовки Великобурлуцького району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%, агропромисловий комплекс – 100%, підготовка снігоприбиральної техніки – 100%, соціальна сфера – 100%. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Крім того, розрахунки теплопостачального підприємства за газ, спожитий у опалювальному сезоні 2011/2012 років, – 95,5%, рівень розрахунків споживачів за послуги теплопостачання у опалювальному періоді – 101,1%.

Новини Великобурлуцького району

Понеділок, 19 листопада 2012 20:37
Понеділок, 19 листопада 2012 20:35
В Великобурлуцькому відділенні Вовчанської МДПІ відбувся брифінг за участю в.о начальника Великобурлуцького відділення Вовчанської МДПІ - Людмили Василівни