Великобурлуцька районна рада

Головна Довідник

62600, смт Великий Бурлук, вул. Радянська,9. тел. факс: (0-252) 5-50-11. E-mail, Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Походження назви села Шипувате Великобурлуцького району

Шипувате - село, центр Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району. Село було засноване, за однією із версій, у 1716 році. За переказами назва походить від надзвичайно великої кількості чагарників шипшини, що тут росла в цих краях.

До заснування села ці землі у ХVII ст. уряд Петра І передав у власність нащадкам харківського полковника Г. Донця. На протязі декількох століть власниками села були поміщики Донець-Захаржевські. У 1732 р. в Шипуватому при церкві св. великомучениці Варвари була відкрита школа для дітей.

Новини Великобурлуцького району

Понеділок, 19 листопада 2012 20:37
Рівень підготовки Великобурлуцького району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%,
Понеділок, 19 листопада 2012 20:35