Почесні громадяни області передали військовому шпиталю хірургічне обладнання та медикаменти

Сьогодні Військово-медичний клінічний центр Північного регіону відвідали почесні громадяни Харківської області – голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності Микола Тітов, голова обласної територіальної виборчої комісії Олександр Русанов, заслужений художник України Віктор Ковтун.

«Ми не можемо стояти осторонь подій, які відбуваються в державі та регіоні. Тому Рада почесних громадян області, зібравши кошти, після консультацій з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим та головою облдержадміністрації Ігорем Райніним, вирішила допомогти Військово-медичному клінічному центру в Харкові. А з керівництвом центру ми з’ясували те, чого найбільш потребує зараз цей медичний заклад», - повідомив Микола Тітов і зазначив, що всі почесні громадяни області зробили свій внесок у збір коштів.

На зібрані кошти було придбано медичне обладнання для проведення складних хірургічних операцій, а також медикаменти. Все це Микола Тітов, Олександр Русанов і Віктор Ковтун передали сьогодні керівництву Військово-медичного клінічного центру.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...